Dos Solucions Visuals

Màximes facilitats de venda

 

El comerç electrònic és un dels mercats que creix més a nivell nacional.


DOS.cat ens hem especialitzat perquè el teu negoci físic també sigui rentable a internet.


Treballem en la personalització del disseny gràfic de la web i en la part interna del gestor. Adequem la botiga virtual de la teva empresa amb les eines que necessitis per a poder vendre. Instal·lem l’eina virtuemart per vendre a través de la xarxa. I a més, la nostra experiència ens facilita poder assessorar en tots els àmbits: gestió tècnica, gestió logística i la gestió administrativa.


· Infinitat de possibilitats: presentació dels productes, múltiples modalitats de pagament i d’enviament, tipus de preu segons client, exportació i importació automàtica d’informació i continguts, anàlisis, facturació, impostos i divisa segons país...


· Accés privat pels comercials: gestió de continguts, penjar productes, preus, pdf's, fotos i descripcions.


· Accés privat per diferents tipus de clients, cada client el seu contingut: comunicacions internes, descàrregues de documents privats...

Projectes...

DOS SOLUCIONS VISUALS, S.C.P. | C. SERRALLER, 10 | ESPAI CONCEPT | 08551 TONA | 93 887 12 53

Contacte disseny gràfic i imatge corporativa: David Casas ( Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. | 679.985.338)

Contacte disseny web i botigues virtuals: Oriol Baulenas ( Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. | 699.953.514)